Head Of Security / Sekuriti Penyelia Shift

List-ID: 87459822Today 11:15
Job Description
IN HOUSE HEAD OF SECURITY / KETUA PENGAWAL WANITA / LELAKI , PENGAWAL KESELAMATAN DAN PENYELIA SHIFT DI PERLUKAN DI SEKITAR PETALING JAYA JALAN BARAT / JALAN GASING DAN DI SHAH ALAM SECTION 22 DAN 23. CARUMAN EPF ,SOCSO , INSURANCE, PANEL KLINIK , PINJAMAN HARIAN HOSTEL, TRANSPORT DAN ALAUN ALAUN LAIN AKAN DIBERI. TIADA APA JUA POTONGAN, COST DI TANGUNG OLEH SYARIKAT. PERMOHONAN DARI PESARA TENTERA / POLIS BANTUAN/ RELA/ PEGAWAI SECURITY DAN PENGAWAL KESELAMATAN KANAN SANGAT DI ALU ALUKAN. GAJI POKOK BERMULA DARI RM1,500 HINGGA RM 2,800 BERDASARKAN PENGALAMAN DAN KELAYAKAN. INI BELUM DIMASUKAN OVERTIME DAN ALAUN ALAUN LAIN. JAWATAN DIBERI SERTA MERTA SELEPAS DITEMUDUGA DAN SELEPAS TAPISAN KESELAMATAN. UNTUK MAKLUMAT LANJUT DAN TERPERINCI, HUBUNGI PEJABAT KAMI DENGAN SEGERA UNTUK LOKASI DAN TEMUDUGA TERBUKA. WANITA DIGALAKAN MOHON. TEMUDUGA BOLEH DIATUR DI KAWASAN PETALING JAYA DAN DI SHAH ALAM. ANDA DI GALAKAN HADIR UNTUK DI TEMUDUGA DI IBU PEJABAT KAMI SEKIRANYA MEMPUNYAI KENDERAAN SENDIRI UNTUK MEMPERCEPATKAN PROSES PENGAMBILAN DAN PENGHANTARAN.
TEMUDUGA SETIAP HARI BERMULA DARI 10 PAGI HINGGA 5 PETANG DI IBU PEJABAT KAMI. TOLONG GUNA WAZE ATAU GOOGLE MAP. TOLONG TYPE ALAMAT IBU PEJABAT SEPERTI DIBAWAH.
ALAMAT IBU PEJABAT KAMI : 2A-3 JALAN METRO PUDU , FRASER BUSINESS PARK (F&N) SUNGAI BESI, SEDERET DENGAN AFFIN BANK. 5 MINIT JALAN KAKI SAMPAI DARI LRT CHAN SOW LIN DAN DARI LRT PUDU. BERHADAPAN DENGAN BULATAN LOKE YEW / HELP INSTITUTE . (BANGUNAN F&N LAMA)
TOLONG WAZE ALAMAT. ANDA DIGALAKAN HADIRI HARI INI UNTUK ISI BORANG PERMOHONAN DAN AKAN DITEMUDUGA SERTA MERTA. KERJA AKAN DITAWAR DENGAN SERTA MERTA SELEPAS DITEMUDUGA. HOSTEL DI SEDIAKAN. PINJAMAN HARIAN AKAN DIBERI SERTA MERTA.
TALIAN PEJABAT: /0898 ( ENCIK LOKMAN/ ENCIK MUHAMMAD/ DR SHARON / PUAN MIMI)
Tolong hanya Whatsapp atau Message sahaja di talian bimbit. Pangilan boleh di buat di talian pejabat sahaja bukan di talian bimbit / handphone. Terima Kasih.
ENCIK HANZ : (Whatsapp atau sms sahaja)
ENCIK JP : (Whatsapp atau sms sahaja)
ENCIK MUHAMMAD (Whatsapp atau sms sahaja)
ENCIK ARIF (Whatsapp atau sms sahaja)
ENCIK LOKMAN (Whatsapp atau sms sahaja)
DR SHARON : (Whatsapp atau sms sahaja)
LAYARI LAMAN WEB KAMI : www.1Malaysiasecurity.my / www.bodyguards.my / www.teamguards.my /
EMAIL: jayvin@teamguards.my
cc: jayvinpandher@gmail.com
Job Details
Job Info & Requirement
Contract Type
Full-time
Job Type
Non-Executive
Experience Level
< 1 year, 1-3 years, 3-5 years, 5-10 years, > 10 years
Job Categories
Others
Minimum Education Required
LATIHAN AKAN DIBERI. SEMUA DIGALAKAN UNTUK MEMOHON.TALIAN PEJABAT: 03 92235898 /0898 (ENCIK LOKMAN/ ENCIK MUHAMMAD/ DR SHARON / PUAN MIMI) ENCIK MUHAMMAD 019 364 9739 (Whatsapp atau sms sahaja)
Language Required
English, Bahasa Malaysia, Mandarin/Cantonese, Tamil, Others
Nationality Preferred
Malaysians Only
Gender Preferred
All Genders
Own Transport
Motorcycle
Salary & Other benefits
Salary
RM 2 300 - 2 850 per month
Other Benefit (Optional)
gaji pokok bermula dari rm1,500 hingga rm 2,850 berdasarkan pengalaman dan kelayakan. ini belum dimasukan overtime & alaun alaun lain.caruman epf ,socso , insurance, panel klinik , pinjaman harian hostel,transport & alaun alaun lain akan diberi. tiada apa jua potongan, cost di tangung oleh syarikat
Do you find this ad suspicious or inappropriate?
Report this ad (List-ID: 87459822)
Is this your ad? Manage it using these links.
Loading...
Salary
RM 2 300 - 2 850
(per month)
Location
Selangor - Petaling Jaya
Contact Type
Full-time
Job Type
Non-Executive
Category
Others
Private
Joined since: Jan 2016
APPLY NOW
Employer Info
Company Name
TEAM GUARDS SECURITY - TGS
Company Description
SECURITY GUARDING SERVICES AND CONSULTATION
Size
100-500 employees
Company Website
Share this ad